Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës

Kryesia

Publikuar: 2013-03-08 09:26:23

Kryesia e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës përbëhet nga 60 anëtarë të saj, të dalë pas Kuvendit të VI-të Zgjedhor të AAK-së, të mbajtur me 04 maj 2013 – Kryetari, Nënkryetarët, Sekretarët dhe anëtarë të tjerë të nominuar (propozuar) nga Kryetari i AAK-së dhe të votuar më pas nga Këshilli Drejtues i AAK-së. Kryesia ka mandat të përfaqësimit apo reprezentimit të politikave të dizajnuara dhe vendimeve të marra në Këshillin Drejtues të AAK-së. Kryesi, gjithashtu diskuton dhe propozon vija politike, të cilat miratohen në Këshillin Drejtues të AAK-së. Kryesia e AAK-së nxjerrë vendime që kanë të bëjnë më aktivitetin partiak në nivelin e saj të organizimit.


1.  Ramush Haradinaj
2.  Blerim Shala
3.  Ahmet Isufi 
4.  Ardian Gjini
5.  Melihate Tërmkolli
6.  Ali Lajqi 
7.  Burim Ramadani
8.  Blerim Kuçi 
9.  Donika Kadaj 
10. Musa Preteni 
11. Afërdita Berisha 
12. Agim Elshani 
13. Agron Kuçi
14. Ali Berisha
15. Anton Berisha
16. Avni Arifi 
17. Besnik Tahiri
18. Bislim Zyrapi 
19. Daut Haradinaj 
20. Ernest Luma
21. Fatmire Mulhaxha 
22. Fatos Mani
23. Fetije Huruglica 
24. Gent Begolli 
25. Haki Shatri 
26. Haxhi Ferati
27. Ibrahim Selmanaj 
28. Ismet Abdullahu 
29. Jahja Lluka 
30. Jonuz Salihaj 
31. Kymete Bajraktari 
32. Lulzim Leci
33. Mejreme Maraj 
34. Meliza Haradinaj
35. Muharrem Shabani 
36. Musa Berisha 
37. Pal Lekaj 
38. Ramiz Kelmendi
39. Rasim Selmanaj
40. Rifat Mustafa
41. Rrustem Berisha 
42. Sebahate Grajqevci
43. Sejdë Tolaj 
44. Shaban Dragaj 
45. Shkumbin Demalijaj 
46. Skenderbe Hebibi 
47. Smajl Latifi 
48. Sokol Haziri 
49. Tahir Çaka
50. Talat Gjinolli 
51. Teuta Haxhiu
52. Time Kadriaj
53. Tomë Hajdaraj 
54. Valon Tolaj
55. Valdete Abdullahu
56. Vasilika Zotaj
57. Xhevat Olluri
58. Zelfije Pllana
59. Zenun Halili
60. Zylfije Hundozi 

Prano njoftimet

Na ndiqni në:

Kalendari i ngjarjeve

Janar 2014
D H M M E P Sh
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31